در حال بارگذاری ...
جمعه 8 اسفند 1399
  • آیین‌نامه مسابقات شطرنج آنلاین دانشجویان

مسابقه توسط اداره کل تربیت بدنی دانشگاه فنی و حرفه‌ای به میزبانی اداره تربیت بدنی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قم و با همکاری هیات شطرنج استان قم اجرا می‌گردد. مسابقات در سایت لیچس برگزار می‌شود.

آیین‌نامه مسابقات شطرنج آنلاین دانشجویان
    دختر و پسر دانشگاه‌ فنی و حرفه‌ای

اتخابی تیم دانشگاه

مسابقات در سایت لیچس برگزار می‌شود.

مطالب مربوط به راهنمای عضویت، راهنمای صفحه مسابقات و امتیازات در لیچس در سایت دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قم و همچنین سایت هیات شطرنج استان قم (qomchess.ir) قرار دارد. مسابقات به صورت دو مرحله‌ای انجام می‌شود که شامل مسابقه مقدماتی و مسابقه نهایی است.
    مسابقه مقدماتی در روز شنبه 6دی‌ماه و مسابقه فینال در روز یکشنبه 7دی‌ماه برگزار می‌شود.

مسابقه مقدماتی در یک جدول ارنای 90 دقیقه‌ای انجام شده و مسابقه نهایی در یک جدول ویسی 9 دوری برگزار می‌شود.

مسابقه نهایی با حضور 10 درصد نفرات برتر مسابقه مقدماتی انجام می‌شود.

در صورت عدم حضور هر یک از بازیکنان در مسابقه نهایی، نفرات بعدی جایگزین می‌شوند.

نتایج قطعی مسابقه، 48 ساعت پس از اتمام کار و بررسی کامل بازی‌ها اعلام می‌گردد.

ملاک اهدای جوایز، ریتینگ لیچس است.

زمان شروع هر دو مسابقه مقدماتی و نهایی: راس ساعت 21شب
    مدت زمان هر بازی در مسابقه مقدماتی: 3 + 5 (5 دقیقه وقت اصلی و 3 ثانیه وقت اضافی به ازای هر حرکت)

مدت زمان هر بازی در مسابقه نهایی : 2 + 3 (شبیه توضیح بالا)

ثبت نام:

برای شرکت درمسابقه باید عضو تیم شطرنج دانشگاه فنی و حرفه‌ای در لیچس باشید.

اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت نام و نحوه کار:
    ارسال نام کامل بازیکن، نام دانشگاه فنی، نام شهر، شماره دانشجویی و شماره تماس.

برای ارسال اطلاعات به سایت دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قم مراجعه کنید:

مهلت ثبت نام تا ظهر روز شنبه دی‌ماه
    - بعد از تایید ثبت نام با درخواست عضویت در تیم دانشگاه ،عضو تیم دانشگاه در لیچس شوید به این آدرس:

لینک مسابقه وپسوردآن،بعداز ظهرشنبه ازطریق واتساپ یاپیامک ارسال می شود.

نکات انضباطی:

در صورت کشف تقلب بازیکن، در استفاده از انجین یا به هر شکل دیگر، جایزه احتمالی او ضبط می‌شود.

فقط دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای، حق شرکت در مسابقات را دارند .

جوایز مسابقه:

جمع جوایز دو مسابقه مقدماتی و نهایی دو میلیون و 100 هزار تومان است.

جوایز مرحله مقدماتی در چهار رده ریتینگی تقسیم شده و به شرح زیر می‌باشد:

1. ریتینگ زیر 1600:           نفرات اول تا سوم به ترتیب 70 و 50 و 30 هزار تومان
    2. ریتینگ 1799-1600:      نفرات اول تا سوم به ترتیب 70 و 50 و 30 هزار تومان
    3. ریتینگ 1999-1800:      نفرات اول تا سوم به ترتیب 70 و 50 و 30 هزار تومان
    4. ریتینگ 2000 و بالاتر:      نفرات اول تا سوم به ترتیب 70 و 50 و 30 هزار تومان

جوایز مرحله نهایی به شرح زیر می‌باشد:

نفر اول            500 هزار تومان

نفر دوم            400 هزار تومان

نفر سوم           300 هزار تومان

نفر چهارم         200 هزار تومان

نفر پنجم                   100 هزار تومان

در پایان نفرات برتر به مسابقات دانشجویان دانشگاه های کشور معرفی می شوند و به تمام شرکت کنندگان، گواهی حضور در مسابقات تقدیم می گردد.

درصورت هرگونه سوال با شماره تلفن :09356519337اداره تربیت بدنی استان قم تماس حاصل فرمایید .