در حال بارگذاری ...
جمعه 8 اسفند 1399
  • پیام تبریک رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد به مناسبت روز مهندس

بسمه تعالی

بی تردید دستیابی به آرزوهای بزرگ ملی نیازمند نگاه، روش و مبانی مهندسی است. جامعه مهندسی با اندیشه های خلاق، دستان پرتوان و همت های بلند در حال تحقق بخشی از این آرزوهای سترگ است. مهندسان بی شک آفرینندگان دنیای مدرن و تکنولوژی امروزند. ضمن تبریک پنجم اسفند ماه روز بزرگداشت پدر مهندسی ایران، خواجه نصیرالدین طوسی، از جامعه مهندسین دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد تقدیر و تشکر می نمایم  که همواره در حوزه مهارت و مهارت آموزی دقت، برنامه ریزی و تلاش نموده اند. امیدوارم فکر بکر، وسعت نظر و طراحی نوین و کاربردی توام با تدبیر و تلاش های بی منت عرصه مهندسی این عزیزان، پیشرفت و آبادانی  مضاعف این دانشگاه را در فرداهای پیشرو سبب ساز باشد.

داود عندلیب اردکانی

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد