در حال بارگذاری ...
شنبه 9 مرداد 1400
  • برگزاری چهل وسومین رویداد کارنوبا همکاری کانون شکوفایی خلاقیت ونوآوری آموزشکده فنی وحرفه ای شهید بهشتی اردکان

با سلام واحترام

به استحضار می رساند، *«رویداد کارنو» چهل و سومین دوره ی توانمند سازی سرمایه های انسانی را به صورت آنلاین با همکاری « کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری آموزشکده فنی و حرفه ای شهید بهشتی اردکان » ویژه ی تمامی مراکز تابعه دانشگاه فنی و حرفه ای کل کشور در بازه ی زمانی اول تا دهم اریبهشت ماه ۱۴۰۰ برگزار می کند.

لازم به ذکر است این رویداد دارای استاندارد بین المللی از مرکز تربیت مربی و پژوهش های سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور است.

از مزایای شرکت در این رویداد می توان به موارد زیر اشاره کرد:
    - امکان جذب در شرکت های دانش بنیان
    - مشاوره شغلی
    - اعطای گواهینامه بین المللی

جهت آشنایی بیشتر شما عزیزان با سرفصل های این دوره، در ادامه، کلیپی از یکی از دوره های قبلی این رویداد که با حمایت ستاد توسعه ی فنآوری نانو برگزار شد، ارسال می شود.

جهت اطلاع از نحوه ثبت نام و دریافت کد تخفیف با شماره های درج شده در پوستر تماس حاصل بفرمائید یا به سایت Karnostartup.ir
    مراجعه کنید.
    لازم به ذکر است ظرفیت ثبت نام محدود بوده و علاقه مندان تا ۳۱ فرودین ماه ۱۴۰۰ فرصت دارند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

تأکید می شود که اعضای هیأت علمی و پرسنل اداری دانشگاه ها نیز امکان ثبت نام در این رویداد را خواهند داشت.

برای اعضای هیأت علمی، پرسنل اداری، دانشجویان و فارغ التحصیلان هر یک از مراکز تابعه دانشگاه فنی و حرفه ای تخفیف ویژه ای در نظر گرفته شده است.

باتشکر روابط عمومی آموزشکده فنی وحرفه ای شهید بهشتی اردکان